SinterklaasafbeeldingStichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg presenteert, al voor de zesde keer, een Sinterklaasmusical in Tilburg! De voorstelling van zaterdagmiddag 21 november om 15.00 uur is speciaal voor ons gereserveerd.

Wat gebeurt er als een kind een verlanglijstje in een schoentje stopt? Hoe zorgen de pieten ervoor dat het juiste pakje bij het juiste kind terecht komt? In deze musical zien we het logistieke proces van het ophalen van het lijstje tot het vullen van de schoen. De pieten maken er weer een dolle boel van en zingen ondertussen, samen met de kinderen, bekende Sinterklaasliedjes.

Het belooft weer een leuke voorstelling te worden, vol met zang en dans en natuurlijk ook heel veel plezier met de pieten! De musical is geschikt voor kinderen in de 'gelovige' leeftijd.
Zelf foto's maken of filmen is niet toegestaan, maar de Fotopiet zal ook weer van de partij zijn. Na afloop is er gelegenheid om in de foyer met de Sint op de foto te gaan.

De musical wordt gehouden in Midi-Tilburg, Heuvelring 108, Tilburg. Fietsenstalling Heuvel en parkeergarages Pieter Vreedeplein, Tivoli en Heuvelpoort zijn dicht in de buurt.
Aanmelden kan vóór 14 november 2015 via mea.dommeck@tangent.nl. Vermeld in je mail de naam van je school, je eigen naam, het aantal volwassenen én het aantal kinderen dat de voorstelling wil bezoeken. Tangent verstrekt consumptiebonnen voor koffie, thee en frisdrank; alcoholische drankjes zijn voor eigen rekening. Na afloop worden snoepzakken uitgedeeld.
Meld je snel aan. We gaan er weer een mooie middag van maken!