sinterklaas-clipartWat gebeurt er als een kind een verlanglijstje in een schoentje stopt? Hoe zorgen de pieten ervoor dat het juiste pakje bij het juiste kind terecht komt? In deze musical zien we het logistieke proces van het ophalen van het lijstje tot het vullen van de schoen. De pieten maken er weer een dolle boel van en zingen ondertussen, samen met de kinderen, bekende Sinterklaasliedjes.

Speciaal voor Tangent-medewerkers met (klein-)kinderen in de gelovige leeftijd is er op 21 november weer een gezellige Sinterklaasmiddag georganiseerd. Om 15.00 uur begint in Theater MIDI (Heuvelring 108, Tilburg) de musical die ongeveer een uur duurt.
Daarna is er nog volop de gelegenheid om samen met Piet op de foto te gaan. Uiteraard is er dan ook wat te drinken en te snoepen.

Medewerkers kunnen zich vóór 14 november opgeven via mea.dommeck@tangent.nl. In het mailbericht de volgende gegevens vermelden:
- aantal volwassenen en aantal kinderen
- leeftijd van de kindern
- naam van de school waar je werkt.

Het Sint Nicolaas Comité adviseert om op de fiets te komen. De fietsen zijn veilig en gratis in de fietsenstalling onder de Heuvel te stallen.
Parkeergarages Tivoli, en Pieter Vreedeplein en Heuvel zijn op zaterdag de hele dag geopend.