Geslaagde Sinterklaasmusical in Midi-theater

Geweldig was de Sintmusical in het Midi-theater in Tilburg. Maanden van tevoren waren Sint en de pieten al bezig met de voorbereidingen, om er voor de kinderen weer een mooie voorstelling van te maken. Er kwam een decor met drie verdiepingen, waarin zelfs het orkest een eigen plaatsje had. De kinderen kregen een inkijk in Pakjesboot 12. 

Sinterklaasmusical 1

De boot die in Spanje vertrok, kwam bijna niet in Tilburg aan, omdat mevrouw de inspecteur de boot stil had gelegd. Gelukkig hadden Mientje en Sinterklaas snel door dat deze mevrouw helemaal geen inspecteur was en kon de boot toch nog doorvaren om op tijd in de Piushaven te arriveren. De kinderen deden mee en stonden direct voor het podium te dansen, zwaaien en zingen om Sinterklaas te verwelkomen, alsof zij op de kade van de Piushaven stonden.

Sinterklaasmusical 2

Na de musical konden alle kinderen met hun ouders en opa’s en oma’s naar de foyer om daar wat te drinken en te snoepen. Natuurlijk kwam Sinterklaas nog even kijken bij al die lieve kindertjes en ging hij geduldig met iedereen op de foto. De pieten deelden cadeautjes uit, die dankbaar in ontvangst werden genomen. De kinderen genoten enorm. De blije, glunderende kindersnoetjes spraken boekdelen!
Helaas was de plaatjespiet ziek, dus de kwaliteit van de foto’s laat een beetje te wensen over. Ook jammer dat al kort na de voorstelling de foto's niet meer via de website 'Sint in Tilburg' te bekijken zijn. Gelukkig hebben we er tijdig enkele gedownload. Misschien zijn op een later tijdstip de webpagina's weer toegankelijk...

Sinterklaasmusical 3

Op het bestuursbureau hebben wij napret gehad. Die werd gevoed door het grote aantal reacties van ouders. Waaronder enkele opvallende en enthousiaste reacties van partners van Tangent-medewerkers. Het voor ons natuurlijk leuk als men laat weten de sinterklaasfeestelijkheden van Tangent te waarderen. Ze hadden er geen spijt van bij de werkgever van de partner over de drempel te zijn gestapt. Zij vonden het geweldig dat Tangent dit voor hun kinderen organiseerde. Maar ook de mailberichten die na afloop binnen kwam op het bestuursbureau over de gezellige middag, over de cadeautjes die ontvangen waren en over de leuke musical waren erg enthousiast. Afijn, een teken dat de waardering hoog is en dat vinden wij fijn.

Sinterklaasmusical 5

Wij bedanken alle ouders, opa’s, oma’s en alle kinderen voor de pret die we met elkaar hebben gemaakt. Wij hopen volgend jaar op een nog grotere opkomst van kinderen van Tangent-medewerkers. Nodig elkaar nu alvast uit voor volgende Sinterklaasfeest in november 2017. Via de Tango-nieuwsbrief en de website van Tangent zullen we bekend maken hoe er ingeschreven kan worden.

Sinterklaasmusical 4

 

Sinterklaasfeest op basisschool De Wildschut

We ontvingen een videofilmpje over het bezoek van Sinterklaas aan basisschool De Wildschut. Hier kun je het bekijken...

 

< Mea Dommeck >