huifkar1Op 27 september was er voor alle directeuren, hun adjunct-directeur of 'rechterhand' en stafmedewerkers een 'schoolreisje' georganiseerd. Traditiegetrouw werd de bestemming strikt geheim gehouden, maar al snel bleek  het georganiseerde vervoermiddel (een lange huifkar achter een tractor) koers te zetten naar De Efteling. Het thema van de dag was 'passend onderwijs'. Voorzien van een lunchpakketje trok iedereen in groepen het park in. Vaak wisselden groepen van samenstelling of werden groter. Er waren enkele ontmoetingsmomenten en uiteindelijk was er een afsluitend buffet.

De directeuren kregen de opdracht een selfie te maken. Aan die opdracht werd wisselend gehoor gegeven. Niet iedereen leverde uiteindelijke een portretje in, maar daar staat tegenover dat anderen er soms wel tien doormailden.
Hieronder zie je een selectie van de ingeleverde selfies. Degene* die de meeste personen herkent en kan vertellen op hoeveel foto's die personen voorkomen, wint een cadeaubon van € 10,-. Geef ook meteen even het nummer door van de selfie die je het leukst vindt: dan kunnen we de maker van de foto die het meest genoemd is ook verrassen met zo'n prijsje. Mail je oplossing/voorkeur naar info@tangent.nl.

*Om begrijpelijke redenen zijn deelnemers aan deze dag uitgesloten van mededinging.

selfies-compilatie