Op het intranet van de website van Tangent is veel  informatie te vinden over allerlei zaken die voor medewerkers interessant zijn. Er kunnen antwoorden op vragen gevonden worden die anders aan de directeur van de school of de HRM-medewerkers van Tangent gesteld worden. Heb je zo’n vraag, kijk dan eerst of je zelf het antwoord kunt vinden. De afdeling HRM behandelt geen vragen waarvan de oplossing op onze website te vinden is. Is dat niet van toepassing, dan zul je een reactie op je mail ontvangen.

Inloggegevens voor de website vergeten? Op 11 februari 2016 zijn inlogcodes verstuurd naar je mailadres. Misschien zijn ze nog gewoon terug te vinden in je mailbox. Het kan ook zijn dat het mailbericht (afzender: info@tangent.nl) terecht is gekomen in een map als 'ongewenste e-mail', 'onbelangrijke e-mail' of 'spam'.
Is dat niet het geval? Over het algemeen bestaat de gebruikersnaam uit het volledige mailadres ('voornaam', ['voorvoegsel'] 'achternaam', gevolgd door '@tangent.nl'). Voorbeeld: Jolien.vanKlaveren@tangent.nl of Ileen.Roozendaal@tangent.nl. Soms is de gebruikersnaam ingekort tot alleen het deel van het mailadres vòòr het apenstaartje, bijvoorbeeld bert.dekkers of angeline.vanoverbeek

Je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken door in het blok 'Inloggen' te kiezen voor de optie 'wachtwoord vergeten'. Je krijgt nu de mogelijkheid om je mailadres in te vullen. Vervolgens wordt naar dit mailadres een verificatiecode gestuurd, waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Mocht je gebruikersnaam niet blijken te voldoen aan bovengenoemde criteria, neem dan contact op met de webbeheerder

 

Intranet