Stelaertshoeve-45jr 600

Dit schooljaar bestaat basisschool Stelaertshoeve 45 jaar en dat mocht natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. In maart werd het lustrum gevierd met een feestelijke dag vol activiteiten. De dag werd geopend met het vastleggen van dit memorabele moment: alle leerlingen en het team gingen samen op de foto.
Iedere groep volgde een of meerdere workshops. Zo genoten de kleuters van een mooie theatervoorstelling. De midden- en bovenbouw ging aan de slag met onder andere fotografie, dans, koken in een ├Ęchte keuken en schilderkunst. De resultaten waren prachtig en met de trotse gezichten van de kinderen een mooi plaatje.

Om ook de rest van de wereld te laten weten dat het feest was, lieten de leerlingen ballonnen op. Vijfenveertig ballonnen kleurden de lucht en of de wind een beetje gunstig gezind was, zal later blijken. Spannend welke ballonnen de langste weg afgelegd zullen hebben!
Aan de feestvierende maagjes werd tot slot ook gedacht, want iedereen werd getrakteerd op een zakje verse popcorn. Het was een prachtige dag, een mooie generale voor het gouden jubileum!

[Martine Geertse]