Zoals elk jaar hebben ook de kinderen van Den Bijstere Sinterklaas weer mogen ontvangen. Dit jaar kwam hij met de fietstaxi. Dat is veel beter voor het milieu.
In de ochtend heeft hij de peuterspeelzaal en alle kleuterklassen bezocht.

SinterklaasfeestDenBijstere

's Middags wachtte hem een aantal bijzondere optredens door kinderen van de middenbouw, voor een groot gedeelte verzorgd door onze studenten.
Sinds wij opleidingsschool zijn krijgen en nemen studenten steeds meer ruimte om zich ook buiten de klas te ontwikkelen. Sinterklaas is een mooie gelegenheid om op verschillende gebieden competenties aan te tonen. Dit jaar hebben twee studenten van onze school in de middenbouw het sinterklaastheater van begin tot eind verzorgd met de leerlingen. Alle leerlingen kregen een actieve rol in het stuk en waren verantwoordelijk voor het decor, muziek, het script, camera, inrichting van de zaal, dans of acteerwerk. De generale repetitie was toegankelijk voor ouders, opa's en oma's.
We zagen veel betrokkenheid en we hebben genoten van het proces, het resultaat en het enthousiasme van de leerlingen en studenten.

[Ingrid Donkers]