Transfertime...

Op basisschool De Cocon is, na het vertrek van Lizette Knuvers naar Factorium, Ingrid Voorn benoemd als directeur. Adjunct-directeur Monique van den Broek van De Cocon start het nieuwe schooljaar als IB-er op De Regenboog. Haar opvolger als adjunct-directeur is Martijn Schoormans (Kleine Akkers).

Emmy Hart was sinds de overstap van René Los naar Achthoeven actief als waarnemend directeur van de Prins Bernhardschool. Nu is zij - na een sollicitatieprocedure - benoemd tot directeur.
Voor basisschool De Kring is Gert Kooman aangesteld als opvolger van Frank Storm. Gert stelt zich hieronder kort voor. In de volgende nieuwsbrief zal de redactie een uitgebreid gesprek met hem voeren.

felicitaties-EmmyHart-en-GertKooman

Aan interim-CvB-voorzitter Annette van den Bergh de eer om Emmy Hart en Gert Kooman te feliciteren met hun benoeming bij Tangent.

 

GertKoomanMaak kennis met Gert Kooman
Gert Kooman is sinds 1 juni 2016 de nieuwe directeur van basisschool De Kring. Hij is een doorgewinterde Jenaplan-kenner. Tijdens zijn studententijd liep hij een dag stage op een Jenaplanschool in Rotterdam en was verkocht. Later heeft hij nog op Jenaplanscholen in Rotterdam en Dordrecht als leerkracht gewerkt. Van 2008 tot 2015 was hij directeur van Jenaplanschool De Wilgenhoek in Leerdam en van 2015 tot 2016 projectdirecteur jenaplan van De Wilgenhoek en De Wiekslag in Vianen. Aan dat rijtje wordt nu dus De Kring toegevoegd. Hij ziet er naar uit om samen met kinderen, ouders en leerkrachten Jenaplanschool De Kring te helpen in de ontwikkeling van het moderne Jenaplanonderwijs en samen verder te bouwen aan een heel mooie school.
Gert is geboren Rotterdammer, 59 jaar oud, heeft twee kinderen en een kleinkind en woont in Groot Ammers in de Alblasserwaard. Hij is – na jarenlang zelf softbal te hebben gespeeld - scheidsrechter bij de honk- en softbalclub Zwijndrecht, houdt van voetbal, lezen, reizen en rockmuziek, waarbij regelmatig concerten worden bezocht. Hij hoopt ook binnen Tangent zijn steentje bij te dragen aan een mooie onderwijsorganisatie.