Opgeven is geen optie!

 

BFF3-700

De startbewijzen zijn binnen!

Om mee te mogen doen aan beklimking van de Alpe d'Huez moesten Janiek, Pien, Mirjam en Annette minimaal € 10.000,- verzamelen. Daar hadden ze wel ideeën voor: een benefietavond, een spinningmarathon, een Breast Friends Forever-actiepagina op Faceboek en een sponsorloop op Berkeloo. Alleen al met de sponsorloop haalden ze € 8501,14 binnen. In totaal hebben ze een bedrag van meer dan € 23.000,- bereikt!

BFF-sd1

Geïnterviewd door de reporter van een regionale televisieomroep...

Ze hebben hun doel volledig gerealiseerd: de fysieke doelstelling is gehaald, de tussenstand van de actie is € 10.738.427,25. Hun eigen mening: “Wat was het gaaf, mooi, emotioneel, zwaar en haast niet na te vertellen. Zoveel mooie lieve mensen ontmoet met ieder vaak een vreselijk verhaal over hun dierbare die de strijd verloren heeft of tegen deze rotziekte aan het strijden is. Wij zijn trots op alle vrijwilligers die dit evenement mede tot stand hebben gebracht en respect voor onze mede-fietsers, -wandelaars en hardlopers. Wat een prestatie, ongeëvenaard!”
Ze zijn een onvergetelijke ervaring rijker en hebben er onbetaalbare vriendschappen aan overgehouden. Best Friends Forever!!

Toch weer een zwart wolkje aan de horizon: bij één van de vier is opnieuw borstkanker vastgesteld. De beslissing is al gemaakt dat BFF in 2017 weer meedoet aan de Alpe d'Huzes-actie. Ze zijn nu op zoek naar meerdere scholen die hun actie willen steunen. BFF kan/wil zich daar presenteren: uitleg over het goede doel voor kinderen en het team. Scholen die daar interesse in hebben kunnen zich nu al aanmelden bij Mirjam van Tilburg.

bff2--600

BFF-sd2

Juf Mirjam kan via de televisie nog even zwaaien naar de Berkeloo-leerlingen die flink geholpen hebben bij het inzamelen van geld.