Alina Kuiper stelt zichzelf voor...

Beste collega’s,

Dit schooljaar ben ik begonnen als voorzitter van het College van Bestuur van Tangent. Ik ben Alina Kuiper, 57 jaar en alleenwonend. Ik reis elke dag op en neer van Vianen naar Tilburg.
Naast werken houd ik van wandelen, lezen, zingen, theater bezoeken en Pilates.

Hiervoor werkte ik als bestuurder bij twee samenwerkende schoolbesturen voor basisonderwijs in Purmerend en omgeving. Overgestoken van het noorden naar het zuiden, zo zou je kunnen zeggen.

De eerste maanden besteed ik vooral aan kennismaking met de scholen en Tilburg en omgeving. Ik maak op dit moment een tweede rondje in de vorm van gesprekken met de directies over de voortgang in het onderwijs, het team en de financiën. Ik doe dit samen met Toon Goodefrooij, mijn collega-bestuurder bij Tangent.
Bij mijn eerste kennismaking met de verschillende Tangent-scholen heb ik genoten van de prettige sfeer die op de scholen heerst, het enthousiasme van de kinderen en de inzet van jullie als medewerkers.
Ik verwacht, samen met jullie allen, kinderen het plezier van leren te laten ontdekken en jullie als collega’s het plezier van leren als professional te laten behouden.

Vriendelijke groet,
Alina Kuiper.