Uitgebreid aanbod van de Ontwikkelacademie

Op de website van de Ontwikkelacademie staat een uitgebreid aanbod van inspiratie-, werk- en scholingssessies binnen de regio voor en door medewerkers die werkzaam zijn in het onderwijs en/of kinderopvang. Veel medewerkers van Tangent hebben al eens kennis gemaakt met de Ontwikkelacademie en zijn hier erg enthousiast over.

Op 1 november kon je de inspiratieavond Pedagogische Tact bezoeken, verzorgd door een voorbereidingsgroep binnen onze eigen Stichting Tangent. Tenminste, als je op tijd had ingeschreven, want deze inspiratieavond liep snel vol. Elders kun je meer lezen over deze goedbezochte avond.
Vlak voor de vakantie bood Plein013 een bioscoopavond voor de documentairefilm De kinderen van juf Kiet aan, waarin mooi in beeld wordt gebracht wat onderwijs aan nieuwkomers inhoudt in de praktijk. Onlangs werd - wegens groot succes - een tweede voorstelling geboekt voor 20 december 2016.

Op 17 januari organiseert Plein013 de inspiratiesessie Gelukskoffer. Anke Appel, jurist en geschoold coach, is een van de initiatiefnemers en bedenkers van Gelukskoffer. Zij komt vertellen en enthousiasmeren. Er zal een link gelegd worden van de gelukkige leerkracht naar het gelukkige kind in de klas. Ook de medewerkers van Tangent zijn van harte welkom. Inschrijven kan nog tot 8 januari.

Voor meer aanbod word je van harte uitgenodigd zelf een kijkje te nemen op www.ontwikkelacademie.nu.