Hallo allemaal,

Lizette RoijmansMijn naam is Lizette Roijmans, geboren op de warmste dag in 1964 en woonachtig in Veldhoven. Met ingang van 1 maart jongstleden ben ik in dienst van Tangent, in de functie van beleidsmedewerkster Human Resource Management.
Ik ben deze uitdaging met veel energie en plezier aangegaan en wil graag de ontdekkingstocht naar mijn talenten voortzetten binnen Tangent. Immers: de slogan "Ontdek je talent binnen Tangent" spreekt mij enorm aan.
Als HRM-er, die goed beseft dat medewerkers het grootste kapitaal van een organisatie zijn en als iemand die het heel belangrijk vindt om zichzelf te blijven ontwikkelen, kan ik alleen maar hopen dat ik de medewerkers van Tangent mag en kan ondersteunen in het ontdekken van hun eigen talenten en daarmee de talenten van alle leerlingen.

Ik heb ruime werkervaring in het onderwijs, als leerkracht in het basisonderwijs, onderwijsadviseur namens een kenniscentrum, afdelingsmanager binnen het MBO-onderwijs en HRM-adviseur. Een onderwijsmens, HRM-er en mensen-mens in hart en nieren, waarbij een zakelijke inslag en oog voor de belangen van Tangent niet ontbreken.

Het lijkt me leuk om jullie binnenkort nader te leren kennen. Na de meivakantie begin ik aan "mijn rondje bezoeken aan onze scholen". Ik kijk hier enorm naar uit.

Hartelijke groet, tot ziens!
Lizette Roijmans.