Daphne de Neef

Daphne

 #hetlevengaatdoor
#genietzolanghetnogkan

In het laatste weekend voor de start van het schooljaar is ‘onze' Daphne overleden, ze heeft helaas de strijd tegen kanker verloren.

Ze is 20 jaar werkzaam geweest op de Wildschut en Prinsenbos. Aanvankelijk als leerkracht van vooral bovenbouw en later steeds meer in een ondersteunende functie, als intern begeleider. Ze heeft met haar kwaliteiten een groot deel van de leerlingenzorg op onze beide scholen mee opgebouwd. Daphne was sterk in organiseren en als ze eenmaal een doel voor ogen had, dan ging ze er voor.

Sinds augustus 2014 lag de dagelijkse leiding op Prinsenbos in haar handen en daarnaast was ze intern begeleider op beide scholen.
Daphne ging voor goed onderwijs en dat ging samen met een groot hart voor kinderen. Ze heeft duidelijk haar sporen achtergelaten op Prinsenbos: Daphne en Prinsenbos blijven in één adem uitgesproken worden.

Ze heeft een duidelijke visie en lijn uitgezet op Prinsenbos en met veel enthousiasme en trots zetten wij deze door. Haar spreuk ‘het leven gaat door, geniet zolang het nog kan’ gaan wij zeker met haar leerlingen ten uitvoer brengen.
We verliezen in Daphne een betrokken collega, die met hart en ziel haar werk deed.

Jammer genoeg is het nu echt voorbij.
Nog zoveel te doen,
nog zoveel om van te genieten.
Soms loopt het anders
dan gedacht en gehoopt.
Het ga jullie goed!
Daphne

 

 < Teams De Wildschut en Prinsenbos >

 Terug naar pagina 'In memoriam'