Trots op resultaat

Voorafgaand aan de officiële opening werd er door een aantal mensen een kort woordje gesproken. Allereerst werd iedereen welkom geheten door Humanitas-locatiemanager Ingrid Hermans, daarna was het woord aan regiodirecteur Ans Romeijn. Vervolgens sprak Toon Godefrooij namens het College van Bestuur van Stichting Tangent iedereen toe. Ook wethouder Hans Kokke was blij dat hij bij dit feestje aanwezig mocht zijn. Als laatste was het woord aan Christel Visschers, directeur van Berkeloo. 

IMG 20171103 WA0029 klDaarna was het tijd voor clown Toedeloe om samen met een aantal kinderen het lint los te maken en was de nieuwe locatie officieel geopend. Alle kinderen en ouders hadden de gelegenheid om een kijkje te nemen bij zowel kinderopvang Humanitas als bij basisschool Berkeloo.

Er waren verschillende activiteiten georganiseerd waar de kinderen met plezier aan deel namen. Zo was er een speurtocht, een springkussen en een stormbaan en konden de kinderen zich mooi laten schminken. Maar natuurlijk was er ook voor alle kinderen ranja en een ijsje en waren er door de leerlingen van groep 8 voor de ouders hapjes gemaakt. Clown Toedeloe en de ballonnenclown zorgden voor vele blijde gezichtjes.

Al 25 jaar is kinderopvang Humanitas in Berkel–Enschot een bekend adres voor kinderopvang. Na een periode van verbouwen, inpakken, weer uitpakken en inrichten kunnen ze zeggen dat ze trots zijn op het resultaat. Het team heeft hard gewerkt om de ruimtes gezellig in te richten en de kinderen zich snel thuis te laten voelen. En dat is gelukt, de kinderen voelen zich er al helemaal thuis. Maar niet alleen de kinderen, ook het team. De medewerkers zijn warm ontvangen door het team van Berkeloo. Kinderopvang Humanitas en Berkeloo kijken er dan ook naar uit om de samenwerking in de toekomst steeds verder vorm te geven.
We willen iedereen die bij dit feest aanwezig is geweest dan ook hartelijk bedanken voor de belangstelling. We hopen jullie snel weer te ontmoeten!

Collage 2017 11 03 22 00 10 700

< team Berkeloo >