Hotel Sinterklaas 

Voor alle medewerkers van Tangent met kleine (klein-)kinderen wordt een gezellige Sinterklaasmiddag georganiseerd. De voorstelling duurt ongeveer 70 minuten. Na afloop mogen alle kinderen met Sint op de foto.
Geef je vóór 13 november op door het sturen van een e-mail aan Mea Dommeck (mea.dommeck@tangent.nl) van het bestuursbureau. Geef door met hoeveel volwassenen en kinderen je komt, welke leeftijd de kinderen hebben én op welke school of peuterspeelzaal je werkt.

.afbeeldingSinterklaasmusical

Hotel Sinterklaas is een gezellige gezinsmusical gericht op gelovige kinderen, maar zeker ook leuk voor hun oudere broertjes en zusjes én volwassenen. De musical wordt volledig geproduceerd door vrijwilligers van het Sint Nicolaas Comité Tilburg.

Het kasteel van Sinterklaas is niet op tijd klaar voor zijn verblijf in Nederland. Uiteindelijk belanden Sint en zijn pieten in het hotel van de twee bejaarde vrouwen: Bep en Riet. In eerste instantie lijkt alles goed te gaan, maar waar is toch de staf gebleven en waarom is de Sint zijn grote boek kwijt? Horen pepernoten wel groen te zijn en wie weet waar de pakjes zijn gebleven?
Kom naar het Loft Theater en kom erachter of alle problemen opgelost kunnen worden en Sinterklaas zijn verjaardag gewoon kan vieren in Nederland.

De voorstelling speciaal voor Tangent-medewerkers wordt gehouden op 25 november om 13.00 uur in het Loft Theater, Ringbaan Oost 8-17, Tilburg. Aan de achterzijde van het theater is voldoende parkeergelegenheid. Het adres van het parkeerterrein is Lovense Kanaaldijk 63. Meer informatie: www.sintmusical.nl.