Tops, flops en tips

Een greep uit de reacties...

PICT0229

TOPS: 
"Leuk idee, zo'n kerstmarkt. Heerlijk om zo rond te snuffelen. Het aanbod was ruim en divers."
"Goed opgezet, voldoende kraampjes om je eigen pakket samen te stellen."
Regelmatig werd opgemerkt dat het mooie van de kerstmarkt was dat je niet samenklit met je eigen team, maar terloops heel veel andere mensen kunt ontmoeten.

FLOPS:
"Terwijl Alina stond te vertellen over de collega’s die we hebben verloren dit jaar, werd er naar hartelust doorgeshopt, en ook de kerstmuziek stond nog vrolijk te spelen… Niet heel passend. Dat moet anders aangepakt worden."
"Door de graaicultuur was de kerstsfeer weg." 
"Ten opzichte van het altijd mooi versierde, sfeervolle 'grand café' waar eerder onze kerstbijeenkomst werd gehouden, was dit een ongezellige ruimte met TL-achtige verlichting. Dat kwam het kerstgevoel niet ten goede."
Heel vaak werd teleurstelling geuit over de duur van de bijeenkomst. Na het winkelen wilden collega's bijpraten met collega's, maar daar was geen tijd meer voor: "We werden de zaal uitgejaagd!". Iets meer uitlooptijd was fijn geweest. Voor medewerkers van scholen die tot half vier lesgeven was de tijd helemaal te kort.
Het parkeren was geen succes! 

TIPS:
"Graag wat meer variatie in het aanbod: alles was tamelijk vrouw-gerelateerd. Meer artikelen voor mannen dus."
Veel collega's merkten op dat de markt wel leuk was, maar dat een Bol-bon ook heel prima was geweest. Een suggestie: "het zou prettig prettig zijn om je munten ook ergens in te kunnen leveren voor een bol.com-kaart of een andere cadeaukaart. Mocht er niets naar je gading bij zitten,dan kun je later alsnog iets uitzoeken wat je zelf leuk vindt."

Mea Marijke Jolanda

< iTango-redactie >