rennevoirt_gr_2.jpg

Nieuwe-baanTangent vindt personele mobiliteit een groot goed. Gelukkig maar, want door de veelzijdige organisatie die Tangent is (met dorps- en stadsscholen, scholen met een tamelijk homogene populatie én scholen met zeer veel nationaliteiten, grote en kleine scholen, verschillende scholen: katholiek, protestant-christelijk, openbaar, Jenaplan) is het meer dan interessant om jezelf te verrijken met ervaring op uiteenlopende scholen. De nieuwe uitdaging levert voor alle partijen energie en inspiratie op.

Onlangs namen enkele schooldirecteuren die stap, en gingen aan de slag op een andere Tangent-school. Sinds de herfstvakantie is Christel Visschers (voorheen directeur van De Vlashof in Tilburg-Noord) directeur van basisschool Berkeloo in Berkel-Enschot. René Los van de Tilburgse Prins Bernhardschool vertrok met ingang van 2016 naar Achthoeven in Udenhout. Op de Prins Bernhardschool is nu Emmy Hart waarnemend directeur. Raymond de Haan (voorheen Berkeloo) werkt sinds 4 januari 2016 op basisschool De Wildschut / Prinsenbos in Gilze. Guus Moolhuijsen (tot voor kort directeur van De Wildschut) is op datzelfde moment begonnen als directeur van Den Bijstere in Tilburg.
Per 1 juni verlaat Frank Storm basisschool De Kring in Rijen en gaat aan de slag als directeur van basisschool Stelaertshoeve. Hij vervangt daar Hans Coninx, die ervoor gekozen heeft om adjunct-directeur te worden op diezelfde school. Nieuw gezicht binnen Tangent is Gert Kooman, die als opvolger van Frank Storm directeur wordt van De Kring.